Camperplaatsen “in de wei”

Naast camping ‘t Schouwke zijn speciale verharde camperplaatsen in de wei aangelegd. Gelegen in een natuurlijke omgeving tussen Bergen op Zoom en Roosendaal is er ruimte voor 10 campers. De camperplaatsen zijn voorzien van elektra (6 amp.), gratis wifi en er is ook een waterpunt aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om vuil water te lozen en er is een stortkoker om uw chemisch toilet te legen.
Bezoekers van de camperplaatsen kunnen indien gewenst gebruik maken van het sanitair en de algemene ruimte van naastgelegen camping ‘t Schouwke. Hier is ook veel informatie over de omgeving te vinden en er liggen verschillende wandel- en fietsroutes door de bossen van Wouwse Plantage en omgeving.

Prijzen camperplaatsen Wouwse Plantage

Reserveren voor de camperplaatsen in de wei is mogelijk door te mailen, bellen of een berichtje te sturen naar 06-24326238. Wij reserveren een beperkt aantal plaatsen, zodat er ook voldoende plaats overblijft voor de vrije inloop. 

2 personen kamperen all-in*€ 14,-
1 persoon kamperen all-in*€ 10,-
Elektra€ 2,-
Extra persoon all-in*€ 4,-
Kind 4 t/m 10 jaar all-in*€ 3,-
Kind t/m 3 jaarGratis
Huisdier€ 1,-
Extra auto€ 1,-
* all-in is inclusief douche, warm water, toeristenbelasting, milieukosten en WiFi

Bij aankomst ontvang je een enveloppe met een betaalformulier voor (contante) betaling. Deze enveloppe kun je in de brievenbus bij het woonhuis doen voor vertrek.

De camperplaatsen zijn toegankelijk vanaf eind maart t/m begin november.