Voeg een bericht toe : : Zoek
Er zijn nu 71 berichten in het gastenboek
<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>>
Bekijk berichten 21 tot 30.
Jan en Aafke |
We zijn net terug van een geweldige week op het Schouwke. De camping is in een woord super. Ook de omgeving is super. We hebben 7 dagen elke dag een fietstocht gemaakt en de een was nog verrassender dan de ander. Ook het feit dat je zo in Belgie bent, geeft een extra dimensie aan het kamperen op het Schouwke. We komen vast weer eens terug met onze tent!
5 augustus 2013 - Nijkerk

Big Traveler | |
Geweldige camping,
Gelukkig ook voor de grotere jongens
vriendelijke eigenaren en zeker schone wc en douche.
Lekker rustig en dicht bij andere dorpen.
Super
25 juli 2013 - dinteloord

Kurt en Sabine
Een zeer goed en mooi onderhouden camping met prachtig sanitair, voor trekkers is het ideaal gezien je een aparte kamer hebt om te koken, vaat te doen, tv te kijken, koelkast, enz.
Aanwezigheid van diverse fietstochten
van deze verrassende omgeving!
17 juli 2013 - Antwerpen

fam. Haarhuis
Deze camping is precies wat we zochten.
Het sanitair was schoon en nieuw.
De kampeerplekken zijn erg ruim.
Aangrenzend aan de camping is een prachtig fiets en wandelgebied aanwezig.
Kortom wij komen hier graag weer terug!!
20 juni 2013

William v/d Wauw
Deze camping is gewoon geweldig, schoon sanitair, rust en gelegen in een rustige omgeving. De camping ligt midden in de Wouwse Plantage, dus kilometers wandelen in het bos.
Als je hier bent, dan ga ook eens eten bij Funny in het dorp de Wouwse Plantage. Eet hier dan Chinees en laat je verrassen.
De campingeigenaar is super vriendelijk en de prijs is ook super.
20 augustus 2012 - Buchten

Hans
Mijn vriendin en ik verbleven 1 nacht op deze fantastische camping, aangezien we een rondje Nederland aan het fietsen waren.

Voor fietsers en wandelaars zijn de voorzieningen geweldig. Een keuken voor algemeen gebruik met koelkast/vriezer. Zeer netjes onderhouden.

Verder een zitje met banken + tv, zodat je niet per sé 's avonds bij je tentje hoeft te zitten.

Het sanitair behoeft geen verdere toelichting
11 juli 2012

ara |
Wij hebben afgelopen weekend een fair gehad 4 km van de camping af en onze medewerkster was niet in bezit van een auto en de eigenaar van camping 't schouwke heeft haar iedere dag gratis en voor niks met de auto voor de stand afgezet dat noem ik nog eens gastvrij hartelijk bedankt en zeker tot de volgende keer
19 juni 2012 - bladel

Eric en Lena
Na het vertoeven van meer dan 60 keer op verschillende boerderijcampings in Nederland kan ik ondertussen al eens een vergelijking maken en een oordeel vellen . Een zeer goede ontvangst door jonge uitbaters die er echt voor gaan . De camping ligt uitstekend om in de omgeving te kunnen fietsen en dit nabij knooppunt 85 . Wij schoven daar 345 km onder de wielen in vier dagen . Een accomodatie die op alle gebied subliem is . De momenteel gangbare dagprijs van 14€ geef ik maar al te graag voor zo een boerderijcamping . Die mensen zijn echt goed bezig . Proficiat !
20 mei 2012

Anne en Peter |
We hebben genoten met ons clubje op een "eigen" veld. Fam. van Meer jullie hebben goed door wat een campinggast wil . Prachtig en schoon sanitair gebouw waar ook een slechtweeraccomodatie aan is verbonden
14 mei 2012 - Wouw

Cor en Trudy | |
Hallo Lizet en Christ
Wij hebben ons verblijf op jullie camping als zeer prettig ervaren.De camping is erg mooi en netjes en jullie zijn erg vriendelijk voor de gasten.We komen zeker nog wel eens terug.
Met vriendelijk groet,Fam,Heskes uit Naluk
3 mei 2012 - Naaldwijk

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 >>>
Gastenboek doorzoeken op:
Bericht : - Naam : - Alles :
Zoekterm: